Καλωσόρισμα

Καλωσορίσαμε λοιπόν όλοι μας και πάνω από όλα καλώς ήρθαν τα παιδιά μας... Μερίμα, Μαργαρίτα, Νίκη, Κωνσταντίνε, Οδυσσέα, Στέφανε, Βασίλη, Λέοντα, Αριάδνη, Πορτοκαλιά, Κάρολε, Ιωάννα, Μελίνα καλώς μας ήρθατε.

Νομίζω ότι το ιστολόγιο αυτό θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε όλους, μια ανταλλαγή εμπειριών και κατάθεση ψυχής που θα βοηθήσει όλους μας στο ταξίδι.

Και ξεκινώντας να ευχαριστήσουμε το προξενείο της Αιθίοπίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την Πρόξενο κα Αρμενάκη και τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία με την πανταχού παρούσα διευθύντρια της κα Κοντογιάννη. Χωρίς εσάς συνοδοιπόρους οι περισσότεροι δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε


Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Καλωσωρίσαμε λοιπόν όλοι μας και πάνω από όλα καλώς ήρθαν τα παιδιά μας... Μερίμα, Μαργαρίτα, Νίκη, Κωνσταντίνε, Οδυσσέα, Στέφανε, Βασίλη, Λέοντα, Αριάδνη, Πορτοκαλιά, Κάρολε καλώς μας ήρθατε.

Νομίζω ότι το ιστολόγιο αυτό θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε όλους, μια ανταλλαγή εμπειριών και κατάθεση ψυχής που θα βοηθήσει όλους μας στο ταξίδι.

Και ξεκινώντας να ευχαριστήσουμε το προξενείο της Αιθίοπίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την Πρόξενο κα Αρμενάκη και τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία με την πανταχού παρούσα διευθύντρια της κα Κοντογιάννη. Χωρίς εσάς συνοδοιπόρους οι περισσότεροι δεν θα είμασταν εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε

6 σχόλια:

  1. Είναι χαρά και τιμή για τον Ελληνικό Κλάδο της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας να βλέπει, να συνεργάζεται και να αξιολογογεί υποψήφιους θετούς γονείς με ανοιχτούς ορίζοντες στην διαπολιτισμικότητα και τη διαφυλετικότητα και με διάθεση να δώσουν αγάπη, φροντίδα και σταθερότητα σ'ένα παιδί που χρειάζεται οικογένεια.
    Και είναι διπλή χαρά και συγκίνηση όταν βλέπουμε να δημιουργούνται ευτυχισμένες οικογένειες όπως οι δικές σας!
    Ένα ΜΠΡΑΒΟ στη Μαρίνα για τη δημιουργία του Ιστολογίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διευκρινιστικά...δεν είμαι θετός γονιός (αν και γονιός...),είμαι ο επαγγελματίας Κοινωνικός Λειτουργός που είχα τη χαρά να αξιολογήσω τους υποψήφιους θετούς και να βαδίσω μαζί τους την πορεία προς την ολοκλήρωση της οικογένειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία πρωτοβουλία! Μπράβο σας που κάνετε blog.
    Μια ιδέα: να κάνετε διαγωνισμό παραμυθιού με θέμα "γεννημένος/η στην Αιθιοπία, υιοθετημένος στην Ελλάδα". Να έχουν τα παιδιά να διαβάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστούμε για την ιδέα παραμυθού μας. Πράγματι ενώ στο εξωτερικό υπάρχουν πάρα πολλά βιβλία για υιοθεσία και μάλιστα για διακρατικές, διαπολιτισμικές κλπ στην Ελλάδα το τοπίο είναι λίγο χλωμό...Περιμένουμε το δικό σου!

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα και απο εμένα. Ειμαστε κ εμεις στην ίδια κατάσταση, με τα χαρτιά μας να έχουν φύγει από τον Μάρτιο για Αιθιοπία.
    Η κατάσταση έχει ως εξής. Επίσημα δεν ξέρουμε γιατί έχουν μπλοκαριστεί οι διαδικασίες. Ο κ. Αλεμού μας ενημέρωσε πως έχει ξανασυβεί στο παρελθόν και είναι καθαρά διοικητικό το θέμα απο το Ministry of Wommens Affair.
    Eπίσης η κα. Κοντογιάννη απο ΔΚΥ μας ενημέρωσε μόλις χθες πως γίνονται κινήσεις σε διπλωματικό επίπεδο από την Πρόξενο της Ελλάδας κα. Αρμενάκη για να λυθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν.
    Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να καλέσετε και στο Προξενείο και να μιλήσετε με την Κατερίνα.
    Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν και σύντομα να κάνουμε όλοι μας το "ταξίδι/α" της ζωής μας.
    Σας χαιρετώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο μέσω email {remy.credit111@gmail.com} με σχετικά χαμηλό επιτόκιο έως 2%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, δάνειο κατοικίας, αυτόματο δάνειο, φοιτητικό δάνειο, ενοποίηση δανείου e.t.c. Έχουμε ένα δάνειο για εσάς Προσωπικά Δάνεια (Ασφαλή και Μη Ασφαλισμένα) Δάνεια Επιχειρήσεων (Ασφαλή και Μη Ασφαλή) Δάνειο ενοποίησης και πολλά άλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου και θα λύσουμε το οικονομικό σας πρόβλημα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: remy.credit111@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή